FlorbalExpert se stal novým florbalovým partnerem Koberov

S radostí oznamujeme naše nové partnerství s florbalovou prodejnou FlorbalExpert.cz a SpinSport.cz. Spolupráce nám poskytne kvalitní podporu pro naše hráče a další rozvoj oddílu.

FlorbalExpert.cz je přední poskytovatel florbalového vybavení v České republice a je známý svou spoluprací s řadou florbalových klubů, včetně superligových týmů Tatranu Střešovice, FBC Ostrava a SKV Vinohrady. Náš nový partner je oficiálním distributorem švédských florbalových značek Unihoc a Zone, které jsou světově uznávané pro svou kvalitu a inovace. Unihoc je známý svými lehkými florbalkami, které jsou na světové špičce. Značka Zone je pak oblíbená  pro své inovativní designy.

SpinSport.cz je pak naším dodavatelem doplňkového sportovního vybavení. Nabízí produkty například od značek McDavid, Nathan, Under Armour a FootBalance. McDavid je světový lídr v oblasti sportovních ortéz a kompresního textilu, zatímco Nathan je známý svými běžeckými doplňky. Kromě toho, SpinSport.cz také nabízí na míru vytvarované vložky do bot FootBalance.

Vítáme florbalový klub TJ Sokol Koberovy a těšíme se na novou spolupráci. Naším cílem je podporovat také menší kluby, které se starají o rozvoj florbalu ve svém okolí, proto všem jejich členům poskytujeme zvýhodněné podmínky nejen na florbalové vybavení, ale i další sportovní značky, které najdou v naší prodejně Florbalexpert,“ řekl ke spolupráci vykonný ředitel společnosti Petr Harapát.

Naši členové mohou pro objednávky využít e-shop anebo vyzkoušet produkty přímo na kamenné prodejně FlorbalExpert.cz v Praze na adrese Milady Horákové 123 (Metro Hradčanská). Prodejna je otevřena od pondělí do pátku v čase 10:00 až 18:00.

Pro členy oddílu proběhne v říjnu prodejní akce na hale v Železném Brodě. Podrobnosti o akci a informace ohledně objednávek budou uvedeny v členské sekci.

https://www.florbalexpert.cz/
https://www.spinsport.cz/